ABR
06
09:30

El vulcanisme català més recent. Ruta pels volcans del Croscat i Santa Margarida + Esmorzar amb coca amb xocolata, embotits i vi dolç o aigua. 06/04/2024

En aquest itinerari podrem observar algunes de les roques més modernes de Catalunya, les formades degut al vulcanisme de la Garrotxa. Un entorn espectacular amb una geologia que mostra, com un llibre obert, alguns dels processos més significatius que han conformat aquest paisatge tant emblemàtic.

La sortida la podem dur a terme a partir de 6 adults. Es limita l’aforament a 20 persones.

Tot i que portarem lupes de 10 augments senzilles per a tothom, podeu comprar lupes de 15 augments amb llum led i ultraviolada per 12€ més. Són les mateixes que fem servir nosaltres. Com que se'ns ha demanat en moltes sortides, també portarem samarretes de Geòleg.cat per 14€ (ens haureu d'indicar la talla). Les podeu veure a la nostra botiga: Geologia365.com.

Una vegada feta la compra, rebrem la confirmació i us enviarem un correu electrònic uns dies abans de la sortida per ultimar els detalls. En cas de pluja dèbil, la sortida es farà igualment, en cas tempesta o de pluges persistents, s’anul·larà i es retornaran els diners o es guardaran per una altra sortida.

Preu: 15€ adults. Menors de 16 anys gratuït (els menors han d’anar acompanyats d’un adult)
Temps previst: 9.30h – 14.00h
Distància:  6 km
Desnivell: +/- 100 m
Temps efectiu caminant:  4:00 h
Exigència física: Fàcil. Assequible per a tothom.
Recomanacions: Cal portar aigua i menjar. Es recomana anar ben calçat i preparat per caminar.

Imatge de portada: Carquinyol from Badalona, Catalunya
Veure descripció sencera
Ja no es poden comprar entrades per aquest esdeveniment